Kasteel Wijchen

Na een uitvoerige renovatie is het 17e eeuwse kasteel Wijchen wederom geopend voor publiek. De grote poort sluit het U-vormige kasteel, waardoor er een omsloten binnenplaats ontstaat. Eén van de bijzondere aspecten van de renovatie is het volledig glazen dak dat geplaatst is om van de binnenplaats een ontvangstruimte te maken. Hier worden bezoekers ontvangen voor o.a. het museum en de raadzaal van gemeente Wijchen, welke in het kasteel gevestigd zijn. LightTwist heeft zowel deze binnenplaats als het gehele exterieur van het Kasteel aangelicht met armaturen uit de Revo serie. Dit laat het kasteel een bijzonder herkenningspunt zijn, ook wanneer de zon onder is.

De Revo serie is een zeer duurzame oplossing. Dit is toe te schrijven aan de hoge bouwkwaliteit en compromisloze keuzes voor componenten, alsmede aan de modulaire bouw. Hierdoor is het mogelijk om individuele onderdelen in de armaturen in de toekomst te upgraden óf vervangen.

Used fixturesRevo Basic
Project byLightTwist
Project forGemeente Wijchen